Proovitund - Voolimismasside ja vahenditega tutvumine. Erinevate templite ja rullide kasutamine.
16-20 september - Voolimismattide “Looduses” kasutamine (erinevad voolimismassiga pinnakatmise ülesanded).
23-27 september - Puulehtede, puuokste, lilleõite, pihlakate, taimede ja tammetõrudega kasutamine templitena. Loovpilt "looduslikud esemed voolimismassil".
30.sept - 4.oktoober - Voolimine "putukad".
7 - 11.oktoober - Voolimine "värvilised siilikesed" spagettidest okaste lisamine.
14 - 18.oktoober - Voolimismattide "taldrik" kasutamine. Erinevate toiduainete voolimine taldrikule.
21 - 25.oktoober - Voolimismassi rullimine käe all. Voolimismatt "vikerkaar" täitmine.
28.oktoober - 1.november - Ühistöö ükssarvikute ja loomade templeid kasutades ühispildi loomine.
4. - 8.november - Loov- ja rollimängud miniatuurloomadega voolimismassil, tähestikutemplitega nime kirjutamine.
11.-15.november - Voolimismasside kokkusegamine, värvikombinatsioonide loomine.
18.-22.november - Voolimine alusel “värviline koer”.
25.-29.november - Voolimismatil ülesannete täitmine ja kaunistamine “lõunamaa loomad”.
2.-6.detsember - Voolimine “päkapikk” ja jõuluteemaliste templite kasutamine.
9.-13.detsember - Voolimismassi valmistamine igale lapsele ja pakendamine.
16.-20.detsember - Jõuluteemaliste voolimismattide ja templite kasutamine (põhjapõder, jõulukuusk, jõulukaunistus, jõuluvana ja küünal).
6.-10.jaanuar - Voolimine “madu” ja oma nime kirjutamine tähetemplitega (harjutame töövõtteid: rullimine).
13.-17.jaanuar - Voolimine “Rebane” (harjutame töövõtteid: pigistamine, vajutamine, ühendamine ja vormimine).
20.-24.jaanuar - Voolimine “Lumememm” tasapinnal (harjutame töövõtteid: modelleerimine, palli keeramine).
27.-31.jaanuar - Voolimine okstest sarvede ja jalgadega “Põder” (harjutame töövõtteid: voolimismassi näpistamine, palli keeramine); uute voolimisrullide katsetamine.
3.-7.veebruar - Voolimine ja kääritehnikas “siil”.
10.-14.veebruar - Pulgatehnika harjutamine (erinevate mustrite loomine voolimismassile, ruudud, jooned, lõikamine). Sõbrapäeva roos - pulgale õie rullimine ja lehtede vajutamine.
17.-21.veebruar - Numbritemplite kasutamine. Pitsa valmistamine voolimismassist.
24.-28.veebruar - Eesti lipuvärvidega pinna katmine (vajutamistehnika).
3.-7.märts - Vastlakuklite voolimine (palli veeretamine, näpistamistehnika) ja erinevate voolimismassi värvide kokkusegamine.
10.-14.märts - Pajuokstele pajutibude kinnitamine voolimismassiga (vajutamistehnika).
17.-21.märts - Voolimismattidel ülesannete täitmine - päikesele kiirte voolimine, arbuusile seemnete lisamine, autole rataste voolimine, mesilasele triipude lisamine (vajutamis-, rullimis- ja pigistamistehnika; palli veeretamise harjutamine).
24.-28.märts - Loovtegevus “meremaailm” (kaheksajalgade ja kalade voolimine rullimistehnikas).
31.märts - 4.aprill - Voolimine “karud”. Tegevused mustrirullide ja numbritemplitega.
7.-11.aprill - Kujundite (nelinurk, kolmnurk, kuup) loomine hambatikkude abil. Loomingulised tegevused.
14.-18.aprill - Voolimismattidel ülesannete täitmine (vajutamistehnika).
21.-25.aprill - Voolimismasside valmistamine ja värvide kokkusegamine. Sädeluste lisamine. Voolimismasside pakendamine koju võtmiseks.
Proovitund - Tutvumine, südamevõileibade (peenleib) valmistamine, tervislik puuviljasalat (mahe õun, pirn, kiivi).
16.-20.september - Tervislik spinati-puuvilja-marjasmuuti (spinat, mango, vaarikad, banaan, kaerapiim, kiivi, õun).
23.-27.september - Tähestikumakaroni salat (orgaaniline spinati-tomati pasta, paprika, lihakas vorst, tomat, vabapidamisel kanade munad, hapukoore-majoneesi segu).
30.september - 4.oktoober - Kurgi-tomati tigu, küpsisemaiuse valmistamine kohupiimapasta kattega.
7. - 11.oktoober - Vahvlid vahukoorega ja kaunistustega.
14. - 18.oktoober - Tikuvõileivad (sepik, kurk, sink, salatileht, juust).
21. - 25.oktoober - Marja-puuviljasmuuti (banaan, maasikad, õun, pirn, kiivi, mustikad, hurmaa, kaerapiim).
28.oktoober - 1.november - Mini võileivatort tuunikalakastme ja mitmevilja sepikuga.
4. - 8.november - Täistera riisigaleti maius - kassi kujutise loomine. Värviline puuvilja varras.
11.-15.november - Minipannkoogid õuna/mustikamoosiga. Täispiim.
18.-22.november - Täistera tortilla rull avokaado, juustu, wrapikastme, kanafilee singi, paprika, kapsa, kurgiga.
25.-29.november - Soolased võileiva pulgad (leib, tomat, kurk, juust, avokaado, sink) ja magusad puuviljapulgad (ploom, pirn, õun, banaan, mustikad).
2.-6.detsember - Piparkookide küpsetamine.
9.-13.detsember - Piparkookide küpsetamine ja kaunistamine.
16.-20.detsember - Dipilaua valmistamine ja degusteerimine.
6.-10.jaanuar - Krõbedad juustuvahvlid ja õunaampsud.
13.-17.jaanuar - Rukkileivakorvikesed pastasalatiga (makaronid, kanasink, kurk, tomat, hapukoore-majoneesi kastmega).
20.-24.jaanuar - Kihiline kohupiimatops küpsise, puuviljade ja marjadega.
27.-31.jaanuar - Lavaširullid toorjuustu, kanafileesingi, salatilehe, tomati, hapukurgi, paprika ja riivjuustuga.
3.-7.veebruar - Juustuküpsiste valmistamine.
10.-14.veebruar - Kohupiima-vahukoore vahvlitopsid puuviljadega (õun, banaan, ananass).
17.-21.veebruar - Täistera tortiljapitsad tomatipasta, singi, juustu ja rukolaga.
24.-28.veebruar - Küpsisetordi valmistamine.
3.-7.märts - Vastlakuklid mustsõstra moosiga. Punasõstra-banaani-mango smuuti kaerapiimaga.
10.-14.märts - Suitsukanafilee kauss basmati riisi, jääsalati, paprika, kurgi, tomati, avokaado, porgandi, linaseemnete ja salatikastmega.
17.-21.märts - Puuvilja-marja salat digestive küpsise ja kohupiimaga (banaan, õun, vaarikad, melon, pirn, digestive küpsis, mustikad).
24.-28.märts - Porgandi-kurgi-juustu tulbikesed. Pannkoogi-banaani rullid maasika toormoosiga.
31.märts - 4.aprill - Võileiva laevukesed spinatiga. Laeva laadungiks valmistasime mustika-viinamarja-banaani-kiivi pulgakesed. Viguriga võileib.
7.-11.aprill - Värske tervise salat jääsalati, kurgi, paprika, tomati, mozarella juustu ja granaatõunaga.
14.-18.aprill - Mahemunade kaunistamine kleebistega, koksimine ja söömine, mangokreemi-vahukoore-kohupiima vahvlitopsid banaani ja viinamarjadega.
21.-25.aprill - Soolased korvikesed riisisalatiga (riis, vorst, kurk, paprika, õun, juust, muna, hapukoore-majoneesi kaste, till).
5.-9.mai - Kohevad minipannkoogid puuviljade ja moosiga.
12.-16.mai - Tako kausid kanafileega. Täiteks paprika, jääsalat, tomat, juust, avokaado, kurk ja salatikaste.
19.-23.mai - Koorikleiva burger kanafilee singi, juustu, tomati ja kapsa-porgandi salatiga.
26. - 30.mai - Lõpusöömine ja lemmiktoitude valimine. Laual on: makaronisalat, riisisalat, toorjuustukook mustikatega, kringel. Metsmaasika morss.